lauantai 17. tammikuuta 2009

tahtoo laukkatallin!

Ei että, hirveä polte perustaa virtuaalinen laukkatalli. Kuulostaa vaan niin hyvältä, ehkä vähän liiankin hyvältä ollakseen virtuaalimaailmaa...

"Täällä laukkamaailmassa ei ainakaan tulla suoraan päin naamaa haukkumaan niin kuin 'muualla'. Eikä kyllä turhista kimpaannuta. "

"Mitä laukkaurheilun harrastajiin tulee, voin sanoa, että kaikki ovat varsin rentoja ihmisiä"
"Laukkaurheilussakin tekemällä oppii eikä ikinä kannata ujostella kysyä apua, sillä täällä kyllä autetaan mikäli osataan."

"Jotenkin tuttua, mutta onneksi laukkapuolella ei ainakaan tähän mennessä homma ole ollut ulkoasuista kiinni."

Ah, melkein kuin kaikista unelmistani.
Selailtuani Galloper-foorumia olin vakuuttunut siitä että laukkamaailman piirit ovat paljon avonaisempia, sydämmellisempiä ja muutenkin kaikinpuolin ihanempia kuin esimerkiksi peevekasvattajat. Voiskohan tästä tulla mun ensiesiintyminen virtuaalimaailmaan ? Joskus kun seurasin hetken vierestä kun muutkin laukkamaailman menosta hurmaantuneet kysyivät samoja kysymyksiä toisensa perään jaksoivat nämä laukkamaailman konkarit vastailla nätisti ja asiallisesti, tuli ihan sellanen fiilis että ne oikeasti haluaa että uusia ihmisiä tulee mukaan, eikä piireissä ainakaan heti näkynyt samanlaista kateutta kun v-maailman ratsupiireissä.

Anteeksi jos yleistin, löytyy v-maailman ratsupiireistäkin huipputyyppejä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti