lauantai 17. tammikuuta 2009

persoonallisuus kehiin beibet

Aiheitahan löytyy vaikka muille jakaa, vaikka pelkäsin että homma tyssää siihen että ideat loppuu. Mutta nytkin niitä riittää niin paljon etten tiedä mistä aloittais, niinpä alotan tästä lempiaiheestani ; tallien persoonallisuudesta.

Jokaisessa tallisa täytyy olla sitä jotain. Se vaan on se selittämätön joku jonka huomaa jo etusivulta. Itselläni ei ole mitään, mikä on se tietty se, pidän paljon ihan erityylisistä talleista, kunhan niissä on edes ripaus sitä omistajan omaa juttua. Ei kaiken tarvitse mahtua siihen muottiin, olla just täydellistä tai muuta.

Ulkoasu ei ehkä ole se juttu, vaikka ulkoasussa tärkeintä on että se on selkeä ja lataa nopeasti. Sellainen perussiisti, nopeasti lataava ja mahdollisimman yksinkertainen ulkoasu vetää puoleensa. Nimessäkin pitää olla persoonallisuutta, ei mitään tylsiä ruusunupun talleja, vaan jotain nättiä, ihanaa, parasta. Mutta tekstit ne on mitkä vetää puoleensa, persoonallinen, värikäs kirjoitustyyli on parasta mitä virtuaalitallilleen voi antaa, tähän vielä ripaus omaperäistä ideaa niin tadaa ! =)

Olen nyt vähän aikaa kierrellyt erilaisia virtuaalitalleja poimien hyviä esimerkkejä. Ehdottomaksi ykkössuosikiksi nousi Peikkovuori.
Voi että tämän kanssa, kerrassaan ihastuttava (huh, en olisi uskonut että tuokin sana kuuluu sanavarastooni). Kivat tekstit, yksinkertaiset mutta viihdyttävät, eivät puuduta, ja tekisi mieli lukea aina vain lisää ja lisää. Ja katsokaa näitä kaikkia kuvia, ääää.

Jamaika showjumpersissa oli jo vähän yritystä, olin jo ihan innoissani, virtuaalitalli jamaikalla! Mutta petyin kyllä aika pahasti kun talli olikin vain peruspuokkieihin keskittyvä talli. Mutta kehitystä, kehitystä. Toinen näistä iänikuisista puoliveritalleista jotka yllättivät positiivisesti oli Stall Hausdorff, pisteet ensinnäkin siitä että nimessä ei ole mitään warmbloodseja tai showjumperseja. Eniten kuitenkin Stall Hausdorfissa sytytti hevosten luonteet, rakastan tuota tihkuvaa sarkasmia. Älkää unohtako myöskään Käpälämäkeä, tässä on kaikki se mitä voi persoonalliselta toivoa, ei se selityksiä tarvi.

Mä en nyt tähän hätään löydä muita esimerkkejä, negatiivisesti vaikuttavaa massatuotantoa kylläkin, mutta mä jätän ne ihan suosiolla tästä tekstistä. Vihkotallien osalta palataan asiaan joskus myöhemmin, nyt on aika painua keksimään uutta märistävää, tää kun oli kumman pirteetä tekstiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti